spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACUM, CAZ ȘOCANT LA CURTEA DE ARGEȘ – Tânără violată de un recidivist aproape de centrul orasului !

Facebook Twitter Google+
ACUM, CAZ ȘOCANT LA CURTEA DE ARGEȘ – Tânără violată de un recidivist aproape de centrul orasului !

E alerta maxima la Curtea de Arges in aceste momente după ce un caz socant s-a petrecut, in aceasta dimineata, la Curtea de Arges ! O tanara in varsta de 29 de ani a fost violata la primele ore ale diminetii de un barbat de 41 ani. La aceasta ora barbatul este cautat de efective marite ale Politiei si se folosesc inclusiv caini.

Tanara in varsta de 29 ani a plecat in jururl orei 5 dimineata spre locul de munca.  Pe strada Negru Voda, in zona notariatului, aceasta a fost acostata brusc de barbatul de 41 ani, trantita la pamant si violata. S-a sunat imediat la 112 dar, pana la sosirea echipajului de Politie, barbatul, care e recidivist, a abandonat victima si a fugit. La aceasta ora efective sporite ale Politiei perie tot orasul in incercarea de a-l gasi pe violator.

Potrivit informatiilor oferite de anchetatori, barbatul are 41 ani, este din Curtea de Arges si este recidivist. El a mai fost condamnat de 4 ori pentru viol si tentativa de viol. Surse din politie au dezvaluit pentru ziarul nostru  ca barbatul fusese eliberat anul trecut din inchisoare pe baza recursului compensatoriu.

 

REVENIM CU DETALII …..

 

Foto descriptiv

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....