Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Alerta, ARD 3 CASE IN ARGEȘ

Publicat

in

În urmă cu puțin timp flăcările au cuprins 3 case de locuit la Mioveni, în cartierul Colibași, str Valea Neagra. Inițial, apelantul la 112 a anunțat incendiul doar la o casă, însă flăcările s-au extins rapid.

Arde o casa pe o suprafață de 70 mp a doua 80 mp si a treia 10 mp

La fața locului intervin 4 autospeciale si un echipaj SMURD.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Piata imobiliara se dezvolta! Se aloca o investitie uriasa pentru cel mai mare proiect imobiliar din istoria României!

Publicat

in

De

Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de malluri, a demarat alături de Romexpo şi Camera de Comerţ şi Industrie a României primii paşi în vederea dezvoltării celui mai mare proiect imobiliar din istoria României, evaluat la peste 2 miliarde de euro.

Viitorul proiect de la Romexpo va integra centrul expoziţional şi va include 14 noi clădiri, inclusiv viitoarea cea mai înaltă clădire din România, alături de întreaga gamă de servicii necesare unui nou “mini-oraş“.

Proiectul de la Romexpo va integra dincolo de clădiri de birouri şi locuinţe, un nou mall, o piaţă destinată producătorilor locali, un hotel şi tote serviciile conexe.

Viitorul proiect va fi deservit de linia de metrou ce va fi construită spre Aeroportul Otopeni, iar conform planului întreaga zonă va beneficia de cel puţin zece străzi noi sau lărgite.

Grupul Iulius mai are deja experienţe anterioare în acest domeniu, finalizând de curând proiectul mixt Iulius Town din Timişoara după ce anterior a dezvoltat proiectul Palas din Iaşi – ambele transformând radical oraşele.

Potrivit documentaţiei depuse, pe terenul aflat în proprietatea Statului Român, trecut în administrarea Regiei Autonome “Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat – RAAPPS – şi dat în folosinţa gratuită a Camerei de Comerţ  şi Industrie a României şi a municipiului Bucureşti pe o perioadă de 49 de ani, se doreşte realizarea unui Plan Urbanistic Zonal prin care să se reglementeze condiţiile de construire ale unui Complex Multifuncţional.

Viitorul complex multifuncţional va include:

  1. Centru de afaceri – servicii financiar-bancare şi de asigurări, servicii avansate manageriale, tehnice şi profesionale – sedii de companii şi firme în clădiri specializate
  2. Centru cultural – centre de informare bibliotgecă/mediatecă/muzeu
  3. Centru expoziţional – pavilioane şi spaţii expoziţionale noi, reamenajare, reconfigurare, reabilitare pavilioane existente, centru de conferinţe
  4. Centru comercial şi de recreere – spaţii comerciale, spaţii de recreere – cazino, cluburi, cinema, centre de recreere, sport în spaţii acoperite, spectacole şi cinema de diferite capacităţi cu servicii anexe
  5. Locuire – locuinţe colective
  6. Anexe – parcaje subterane şi multietajate

Investiţia propune un proiect multifuncţional care să completeze oferta expoziţională cu alte activităţi comerciale, de servicii, recreaţionale şi culturale care vor atrage o varietate foarte mare de viziutatori, arata zf.

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Va lua USR-ul masuri dure impotriva Guvernului Orban?

Publicat

in

De

Florina Presadă, senator USR, a fost revoltata pe facebook. Ea a facut urmatoarele declaratii:

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul administrativ. Avem un acord cu  PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a afirmat aceasta  duminică pe Facebook.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend