Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Argeș, la Brădet

Publicat

in

In urma cu putin timp, un grav accident rutier în comuna Brăduleț, sat Brădetu. Potrivit primelor informatii o victimăar fi încarcerată.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

Revenim cu detalii….

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Stare de urgență: Noi decese din cauza noului coronavirus

Publicat

in

De

Alte două decese din cauza infectării cu COVID-19. Numărul morților din România ajunge la 248.

Deces 247

Bărbat, 59 ani din județul Teleorman.
Debut pe 03.04.2020.
Prezentat pe 07.04.2020 la Spitalul Municipal Videle – CPU cu insuficiență respiratorie și stare de agitație.
Din cauza agravării stării pacientului, a fost transferat în aceeași zi la Spitalul Județean de Urgență Alexandria unde a fost internat cu suspiciune de COVID-19.
Recoltat pe 07.04.2020, confirmat pe 09.04.2020 în INBI Balș
Decedat pe 08.04.2020.
Condiții medicale pre-existente: HTA și ICC, aflat în tratament.

Deces 248

Bărbat, 60 ani din județul Brașov.

În data de 26 martie 2020, a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, în același salon cu un pacient care revenise din Franța.

Confirmat pe 03.04.2020 în laboratorul Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Pacientul a fost reinternat pe data de 07.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Sf. Gheorghe – Secția ATI cu diagnostic Pancreatită acută cu tendință de abcedare. Pneumonie interstitială cu COVID-19. Insuficiență respiratorie acută.

Decedat pe 08.04.2020.
Condiții medicale pre-existente: Tumora de cap de pancreas. Diabet zaharat insulino-dependent. HTA. Ulcer gastric operat.

Vezi și:

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: ‘Suntem gata cu rectificarea bugetară; luni am putea veni cu ea în ședință’

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat joi că rectificarea bugetară este gata şi ar putea veni cu ea în şedinţa de Guvern de luni.

„În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, comunicarea cu ordonatorii de credite este terminată, noi trebuie să mai punem concluziile pe ordonanţa de rectificare. Suntem gata cu ea. Luni am putea veni cu ea în şedinţă”, a spus Cîţu, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul Ludovic Orban i-a atras atenţia că trebuie făcută o analiză foarte exigentă, deoarece este clar că se va înregistra o scădere de venituri „şi aici va trebui, în paralel cu creşterea anumitor categorii de cheltuieli, să distribuim banii cu multă parcimonie”.

„Există deja o scădere de venituri estimată în jur de 20 de miliarde lei şi o creştere a cheltuielilor de aproape 12 miliarde lei. Deci, în acest context, trebuie să fim mult mai atenţi cu partea de cheltuieli din buget”, a precizat ministrul Finanţelor.

Pe de altă parte, acesta a solicitat introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern a unei Ordonanţe de urgenţă privind unele măsuri fiscal-bugetare, ce reglementează, printre altele, rambursarea TVA cu control ulterior, pe durata stării de urgenţă, pentru a injecta lichiditate în sistem.

„Luna trecută, am rambursat patru miliarde lei şi acum o să rambursăm, nu ştiu exact cifra, mai rapid, pentru a avea companiile acces la lichiditate”, a menţionat ministrul Finanţelor.

El a mai propus prorogarea termenelor pentru depunerea situaţiilor financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2019, respectiv a raportărilor contabile încheiate la 31 decembrie 2019 şi prelungirea până la 31 iulie 2020 inclusiv.

Totodată, ministrul a spus că mai vine şi cu o Hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor metodologice de aplicare a Legii 227/2015 privind Codul fiscal, referitoare la producţia de alcool denaturat.

„Pentru alcool denaturat avem şi în Ordonanţă facilităţi la importuri, din Republica Moldova în special, şi aici este pentru producţia internă. Şi în Ordonanţă avem valorificarea stocurilor de alcool care a fost confiscat. Acum ar fi fost distrus. Pe perioada stării de urgenţă vrem să-l valorificăm”, a subliniat Cîţu.

Întrebat de premier dacă are măsuri prin care să fie create stimulente fiscale pentru ca aceia care produc alcool să se reprofileze pe producţia de alcool denaturat, Ministrul Finanţelor a răspuns că pregăteşte pentru săptămâna viitoare un proiect de act normativ, conform Agerpres.ro

Vezi și:

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend