Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! A intrat cu maşina într-un stâlp din centrul oraşului !

Publicat

in

In urma cu putin timp, un accident rutier a avut loc, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești. Potrivit  primelor informații, un autoturism care circula cu vitză a intrat într-un stâlp. La fața locului intervin o autospecială și un echipaj SMURD TIM.

Revenim cu detalii !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ATENȚIE ! Primul deces cauzat de gripă, în Arges – 61 cazuri de gripă în judet

Publicat

in

Urmare monitorizarii evolutiei imbolnavirilor cauzate de virusul gripal, Directia de Sanatate Publica-Arges va transmite situatia actualizata a cazurilor de gripa confirmate:

Total cazuri 61 din care: – 57 cu virus gripal B

2 cu virus gripal AH3

2 cu virus gripal AH1

  • 56 copii
  • 5 adulti

Mentionam ca s-a inregistrat si primul deces la un barbat de 78 de ani din Pitesti avand conditii medicale preexistente, confirmat cu virusul gripal tip B , nevaccinat antigripal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Jandarm argeșean decorat cu medalia NATO în Afghanistan

Publicat

in

Întors cu bine din Afghanistan

Plutonier adjutant Duță Ionuț Cătălin este jandarmul argeșean care a participat timp de aproape 6 luni la misiunea NATO de consiliere a forțelor de ordine publică și securitate afgană.

Recent întors acasă, spune că nevoia de a face tot ce poți în meseria aleasă și experiențele trăite de alți colegi a fost ceea ce l-a determinat să plece în această misiune.

În semn de recunoaștere și apreciere a activității sale, colegul nostru a fost decorat cu medalia NATO non-Article 5 de către general-maior Robert L. Marion, adjunctul comandantului CSTC-A(Combined Security Transition Comand – Afghanistan).

Cătălin nu este la prima misiune internațională, în anul 2011 a participat în contingentul Jandarmeriei din Kosovo având misiunea de menținere a păcii. În cadrul Jandarmeriei Argeșene, acesta activează ca jandarm montan la Postul de Jandarmi Rucăr.

Informații suplimentare

Jandarmii români au avut misiunea de a proteja consilierii jandarmi pe timpul deplasării acestora la diferitele instituții de ordine publică și securitate afgane. Pentru a participa la această misiune, colegul nostru a trecut mai multe probe de verificare a cunoștințelor de specialitate, competențelor lingvistice în limba engleză, examenul psihologic, cât și cel medical.

Până în prezent, Jandarmeria Română a dislocat 12 contingente în cadrul misiunii NATO din Afghanistan.

În prezent, Jandarmeria participă la 9 misiuni internaționale sub egida UE, ONU și NATO.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend