spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACUM ! 13 percheziţii în Argeş – 11 persoane duse la audieri

Facebook Twitter Google+
ACUM ! 13 percheziţii în Argeş – 11 persoane duse la audieri

Poliţiştii şi-au început saptamana efectuând 13 percheziţii în Câmpulung şi în mai multe comune arondate. Oamenii legii au în atenţie mai mulţi hoţi care spărgeau case. Prejudiciul este estimat la 100.000 lei.

Luni dimineaţă, poliţiştii câmpulungeni au organizat 13 percheziţii la o grupare suspectă de furt calificat. Au loc 5 descinderi în comuna Dragoslavele, 3 în comuna Ţiţeşti, 2 la Câmpulung şi câte una în comunele: Stâlpeni, Coşeşti şi Valea Mare Pravăţ. Oamenii legii au în vedere 11 persoane. Acestea sunt bănuite că ar fi spart nici mai mut, nici mai puţin de 18 case, din coumunele: Dragoslavele, Ţiţeşti, Valea Mare Pravăţ, Rucăr, Bălileşti. Hoţii intrau prin efracţie, noaptea, şi furau bijuterii, bani, telefoane, produse elecronice şi electrice.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 13 percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești, la locuințele a 11 persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice și electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

11 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R”, anunţă IPJ Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....