spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ACRITURI SI MURATURI – Marele PÂRŢ al politicii argesene si strada derutatului Draghici

Facebook Twitter Google+
ACRITURI SI MURATURI  – Marele PÂRŢ al politicii argesene si strada derutatului Draghici

– Voi mai stiti ceva de marele PAM PAM devenit intre timp marele PÂRŢ, PÂRŢ al politicii argesene ? Nici nu aveati cum, atat timp cat pupinuristii partidului din presa scrisa, fie au dat bir cu fugitii abandonandu-si stapanul, fie au inchis obloanele ziarelor de campanie. Au mai ramas pe ici, pe colo, doar cativa care gandesc ca partidul lui Mircea Andrei va fi inhalat de noul partid liberal popular al lui Basescu si care va fi gata de lupta pentru alegerile parlamentare din toamna. Micrea Andrei a pierdut o prima sansa de a reintra sub aripa lui Basescu, asta dupa ce a ratat la mustat o fuziune cu UNPR, absorbit zilele trecute de PMP. Acum, Mircea Andrei negociaza intrarea directa in PMP si nu pe ocolite, cum avusese in intentie si deja e stresat de ideea ca va trebui sa stea la coada. Cum de ce ? Pentru ca are si Base prioritatile sale. Cum sa ii lase sa astepte pe liberali sa sa ii dea atentie minusculului partid al lui Mircea Andrei. Abia astept ziua in care – si nu va dura mult – pupincuristii vor fi reactivati si vor titra pe prima pagina: PAM, PAM, Mircea Andrei, candidatul lui Basescu la senatul Romaniei. Asta daca nu cumva i-o incurca penalul Bulf planurile….

– Dom` Panturescu, dom` Jumbleanu, nu faceti bre, asta ! Abia de intrarati la sufletul oamenilor ca Pic si Poc si acum vreti sa schimbati personajele ? E bine macar ca ramaneti tot in zona desenelor animate. Ne va fi greu sa ne obisnuim cu voi in rolul lui Tom si Jerry pentru ca asta deducem din ultima voastra ciondaneala, ca nu mai sunteti prieteni si ca ati inceput sa maraiti unul la altul vazand ce mare si gustos e ciolanul aruncat de Mircea Draghici. Niciunul insa nu v-ati dat seama ca derutatul de Curtea de Arges v-a aruncat doar o momeala ca sa isi prinda el pestele cel mare, in decembrie, la parlamentare. Acum sa va spun sincer, Jubleanu are motive sa fie suparat ca a luat teapa cu functia de vice si pe care acum ameninta ca o lasa altuia. Nici nu isi incepuse bine mandatul ca, aud, deja avea probleme cu unele contracte in derulare cu niste institutii. Asa ca e normala reactia sa: renunta la firma sa si contractele aferente sau risca o incompatibilitate. Ca sa nu mai spun ca sunt deja voci in primarie care spun ca Jubleanu deja pregatea contracte si pentru un membru al familiei. Hopaaaa, pai ce facem, nene ! Instauram noi familii in primarie ? Atunci, mai bine, du la capat decizzia de a demisiona. Ce, vrei sa te puna Panturescu sa uzi cu mana ta florile de pe bulevard ?

– Ca tot adusei vorba de Mircea Draghici… Mai, a dracului coincidenta ! Cum a plecat Ninel din primarie si cum si-a lasat de izbeliste domiciliul din urbea basarabilor, hop, asfaltarea, hop, hop, asfaltarea, vorba cantecului ! Pai, da, ce nu s-a intamplat in ultimii 4 ani de mandat, s-a intamplat intr-o noapte iar strada deputatului a fost subit asfaltata. Asta in timp ce noptesenii – si nu numai ei – injura de mama focului ca, tot de vreo 4 ani, strada lor principala arata ca dupa bombardament si pe nimeni nu a interesat acest lucru. Nici macar pe deputatul Draghici, cel care fusese dat disparut vrei doi ani din zona si care acum a revenit in forta cu aceleasi gogosi electorale de acum 8 ani, 4 ani…. Se aude ca se fac planuri mari si pentru o canalizare in zona. Nu de alta dar unii nou veniti in primarie vor sa isi valorifice la maxim terenul primit mostenire fosta ferma a liceului Agricol, pardon, de la bunica de la Tigveni, Cepari, Salatruc s.a.m.d.

TIA GOSPODINA

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....