spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

A sosit ziua ! START VOT ! Votați, votați, ca pe urmă să nu regretați !

Facebook Twitter Google+
A sosit ziua ! START VOT ! Votați, votați, ca pe urmă să nu regretați !
S-au deschis urnele, haideţi la vot ! Cetățenii care au împlinit până pe 26 mai, inclusiv, 18 ani, sunt așteptați, astazi, duminică, 26 mai, la vot pentru a-i alege pe cei care îi vor reprezenta, pentru următorii cinci ani, în Parlamentul European, dar și pentru a răspunde întrebărilor puse în cadrul referendumului pentru justiție.
Pot vota toți alegătorii cu cetățenie română, cu domiciliul în țară sau în străinătate. Cetățenii unui alt stat UE care au reședința sau domiciliul în România pot vota la euroalegeri, dar nu și pentru referendumul pentru justiție. Nu au drept de vot debilii și alienații mintal puși sub interdicție și persoanele care sunt condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale.
Secțiile s-au deschis azi dimineaţă la ora 7.00 și se închid la ora 21.00. După ora 21.00 mai pot vota doar cei care se aflau deja în incintă.
La alegerile de astazi, peste 450 de candidați, reprezentanţi ai unor formaţiuni politice sau independenţi, îşi dispută cele 33 de mandate de europarlamentari. În cursa electorală pentru un loc în Parlamentul European au intrat 13 formaţiuni politice şi 3 candidaţi independenţi.
Au depus liste de candidaţi PSD, Alianţa 2020 USR PLUS, Partidul Pro România, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP, Partidul Socialist Român, Partidul Social Democrat Independent, Partidul România Unită, UNPR, Blocul Unităţii Naţionale – BUN.
În competiţie sunt şi trei candidaţi independenţi – Gregoriana-Carmen Tudoran, George Nicolae Simion şi Peter Costea.
Liste complete de candidaţi – 43 – au depus PSD, PNL, UDMR, PMP, UNPR, Partidul Social Democrat Independent. ALDE a înscris în cursa pentru PE 42 de candidaţi, Alianţa 2020 USR PLUS – 40, PRO România – 33, Partidul România Unită – 30, Partidul Socialist Român – 28, Partidul PRODEMO – 26, Blocul Unităţii Naţionale (BUN) – 12.
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....