Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

A rămas șocat!Gigi Becali este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor

Publicat

in

FCSB nu a mai câştigat campionatul din 2015, iar, aşa cum a obişnuit aflat la cârma echipei, Gigi Becali a încercat să aducă cei mai buni fotbalişti din campionat pentru a-şi îndeplini obiectivul. Omul de afaceri şi-a îndeplinit multe dorinţe în privinţa întăririi lotului lui FCSB, dar nu a reuşit de fiecare dată.

În 2018, Gigi Becali a negociat intens cu Billel Omrani, care aştepta să fie declarat liber de contract, după ce i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că i-au falsificat semnătura. În cele din urmă, atacantul francez a semnat un nou contract, valabil trei ani. O mutare care l-a prins pe călcâie pe Gigi Becali, care a fost nevoit să se mulţumească doar cu Raul Rusescu.

”Omrani, în relaţia cu Petrescu, este un jucător care e foarte util şi pe faza de apărare şi atunci a putut să joace în sistemul lui Dan Petrescu. Dacă vine la Steaua, el nu este un jucător cu calitate mare de tot. Ori la Steaua, cam asta face diferenţa. Jocul CFR-ului este bazat pe apărare şi te bazezi pe un gol care poate apărea oricând, pe când Steaua – care, de când mă ştiu, trebuie să atace non-stop şi nu ştiu dacă Omrani face faţă, pentru că nu e niciun vârf împins de atac care să-ţi atace cadrul porţii, declara Florentin Dumitru pentru Telekom Sport, în 2018.

Înainte de startul sezonului 2017/2018, Gigi Becali a fost foarte aproape să semneze cu un jucător esenţial de la CFR Cluj.

Ciprian Deac acceptase oferta venită din partea FCSB-ului, iar contractul a fost foarte aproape să fie înregistrat. Numai că investiţiile masive de la Cluj l-au făcut pe fotbalist să aleagă să continue în Gruia: ”Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi chiar mă bucur că l-am cunoscut. Este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor. Are un suflet foarte bun. I-am explicat motivele mele şi m-a înţeles. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”, spunea Deac, la acea vreme, pentru Fanatik.

Vezi și:Nimic nu mai este sigur în România, nici să dai șpagă. Întâlnirile de afaceri se mută peste granițe

Un fost senator român trage un puternic semnal de alarmă: Serviciile secrete ale Federației Ruse organizează o misiune de destabilizare a societății române

Veste importantă! Pensii mai mari doar pentru anumiți pensionari

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Patriarhul Daniel îndeamnă să folosim aspectul de pustiu al societății și starea de izolare: ‘Suntem chemați la rugăciune, la smerenie și la pocăință’

Publicat

in

De

„Suntem chemați la rugăciune, la smerenie și la pocăință pentru a ne transforma, pentru a ne schimba modul de a gândi, de a vorbi și de a fi, modul de a făptui, de a trăi și de a lucra”, a spus duminică, 05 aprilie 2020, Patriarhul Daniel.

Vorbind despre viața Sfintei Maria Egipteanca, care a trăit 47 de ani în pustiul Iordanului unde s-a pocăit pentru păcate, Patriarhul a semnalat că și noi avem în această perioadă un context potrivit pentru pocăință, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

„Vedem că, în mod neașteptat, nu este nevoie acum să mergem în pustie pentru că aproape toate orașele au devenit pustii prin faptul că în ele nu mai circulă atât de mulți oameni, pe străzile lor nu mai este forfotă, nu mai este mulțime de oameni, pentru că s-au izolat în case”.

Ilustrând aspectul societății de azi, Preafericirea Sa a amintit primul verset din Plângerile lui Ieremia: „Cât de pustie cetatea cea cu mult popor altădată!”.

„Acolo era din cauza ducerii în robie a evreilor, dar aici e din cauza unei alte robii: teama de boală, răspândirea acestui nou virus, Covid-19, care produce multă spaimă și multă teamă, dar desigur și suferință și chiar multe decese”.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Potrivit datelor oficiale, 147 de persoane au decedat în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Până duminică, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate.

„Orașele pustii sau aproape pustii de astăzi seamănă cu pustia în care s-a retras cândva Maria Egipteanca, bisericile aproape goale pentru că nu mai participă iubiții noștri credincioși la slujbe – toate acestea ne îndeamnă la smerenie și să transformăm starea de izolare într-o lucrare folositoare spirituală”.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

„Să transformăm suferința bolii în speranța eliberării de boală și de toate neajunsurile pe care această epidemie le creează”, a recomandat Părintele Patriarh.

„Toate acestea le putem face înmulțind rugăciunea, umplând sufletele noastre de lumina rugăciunii smerite și de lumina faptelor și cuvintelor bune, de întrajutorare a semenilor noștri”.

Citește și: Medicii trag semnalul de alarmă! A fost raportată încă o complicație gravă asociată cu COVID-19 .

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a slujit duminică în Paraclisul istoric „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Reședința Patriarhală.

O procesiune restrânsă cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou a avut loc duminică pe străzile din București pentru încetarea epidemiei de coronavirus. Ceremonia discretă, în condițiile impuse de autorități, a fost condusă de PS Varlaam Ploieșteanul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Episcopul Sebastian al Slatinei și Romanaților: ‘Aceste femei păcătoase au ajuns pe pereţii bisericilor. Nu există păcat care să întreacă bunătatea Domnului’

Publicat

in

De

În cuvântul transmis în ajunul Duminicii a 5-a din Post, Episcopul Sebastian al Slatinei și Romanaților invită la o reflecție asupra nesfârșitei bunătăți și milostiviri a lui Dumnezeu.

Vorbind despre cele două femei păcătoase care sunt prezentate drept modele de pocăință în această duminică, Preasfinția Sa subliniază: „Exemplul comun al acestor două femei de moravuri uşoare ne încredințează că nu există păcat care să întreacă bunătatea Domnului”, potrivit Basilica.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Este, dacă vreţi, o „lecție” pentru toţi aceia care gândesc la modul: „Păi, la câte păcate am făcut eu, nu mă mai iartă pe mine Dumnezeu!” Blestemată resemnare această gândire, pentru că nu este decât un mod de a-şi semna singuri sentinţa la iad.

„Cele două modele de astăzi ne asigură că orice blestemăţie am fi săvârşit, dacă vom înţelege să ne pocăim − să ne îndreptăm greșelile, adică, și să nu mai păcătuim − Hristos este gata să ne primească”, spune PS Sebastian.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

Ierarhul vorbește despre păcătoasa din evanghelie (Luca 7:36-50) care „încheind-o cu păcatul, a venit la Iisus, I-a spălat picioarele cu lacrimi, I le-a șters cu părul capului ei și apoi I le-a uns cu mir de mare preț, în chip de penitență și jertfă” și despre Sfânta Maria Egipteanca, cea care după ce s-a prostituat 17 ani de zile, ajungând la Locurile Sfinte a trăit o mare revelaţie, în urma căreia s-a schimbat cu desăvârșire.

Aceste femei păcătoase au ajuns, în cele din urmă, să fie pictate pe pereţii bisericilor, iar noi să ne închinăm lor, pentru ca să înţelegem că în Împărăţia lui Dumnezeu pot ajunge toţi oamenii dacă, la un moment dat, într-o clipă de har, înţeleg să o termine cu păcatul și să se schimbe; să se transforme adică, prin post, prin rugăciune, prin milostenie, prin spovedanie curată, prin unirea cu Hristos în Sfânta Împărtășanie – într-un cuvânt, prin pocăință.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend