spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

A murit mama unei tinere cunoscute din Pitesti – Familia Calotescu, in doliu

Facebook Twitter Google+
A murit mama unei tinere cunoscute din Pitesti – Familia Calotescu, in doliu

Doliu in familia Calotescu. Mama Reginei Pitestiului, Mariana Calotescu Stancu, va fi condusa astazi pe ultimul drum, dupa ce un accident vascular i-a fost fatal.

Femeia in varsta de 64 de ani era mama Loredanei Calotescu, cunoscuta in lumea mondena din Pitesti si nu numai, aceasta obtinand inclusiv titlul de Regina Pitestiului.

Aflarea veştii că nu se mai află printre noi a căzut ca un trăsnet pe membrii familiei şi pe prietenii apropiaţi, cărora nu le-a venit să creadă că femeia plină de viaţă şi mereu pusă pe glume nu mai este. A lăsat în urma ei multe regrete, o fată care avea nevoie în continuare de prezenţa şi sfaturile sale şi un soţ iubitor. De multe ori, în discuţiile purtate cu ea, femeia spunea că, la bătrîneţe, ar vrea să se întoarcă din Canada, de la Toronto, unde e­ra stabilită de ani buni cu familia, să-şi petreacă ultimele clipe de viaţă în ţară, în locurile atît de dragi ei.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....