spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

A mai picat un primar PSD ! Maria Florin de la Uda trimis la coada vacii de catre magistratii ICCJ

Facebook Twitter Google+
A mai picat un primar PSD ! Maria Florin de la Uda trimis la coada vacii de catre magistratii ICCJ

Veste proasta pentru PSD data aseara de magistratii de la ICCJ ! Primarul din Uda, Maria Florin, a pierdut si ultima batalie imptriva deciziei ANI care il gasise incompatibil. Astfel, recursul intentat de edilul din Uda impotriva deciziei Curtii de Apel Pitesti care dadea dreptate ANI a fost respins la Inalta Curtea de Casatie si Justitie ca fiind neintemeiat. Fiind ultima cale de atac, decizia este definitiva si irevocabila, astfel ca Maria Florin va trebui sa isi faca bagajel si sa plece din primarie, desigur cu capul plecat.

Amintim ca inca de la inceput Maria Florin a fost o afacere păguboasă pentru PSD Argeş dupa ce primarul de la Uda, fusese  „transferat“ de la PDL, odată cu Ordonanţa care le permite aleşilor locali să treacă dintr-un partid în altul, fără să îşi piardă funcţia.
La momentul transferului pesediştii s-au declarat încântaţi să aibă un nou membru, dar nu au luat în considerare un fapt aparent mărunt, banal: Florin Maria e în proces cu Agenţia Naţională de Integritate şi are deja câteva decizii împotrivă. Deci, PSD nu a făcut nicio brânză luându-l pe Florin Maria în echipă, dimpotrivă, şi-a luat mai legat o piatră de moară de gât! În cazul edilului din Uda, ANI l-a declarat incompatibil, pentru că, în timpul exercitării mandatului de primar, el a deţinut şi calitatea de administrator la o firmă a familiei, dar şi pe cea de comerciant, pe persoană fizică, fapt sancţionat prin lege.
Florin Maria a candidat pentru PDL la alegerile din 2012 dar a decis să treacă de partea PSD pentru a primi mai mulţi bani de investiţii de la Consiliul Judeţean pentru comuna sa.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....