spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

A furat dubița unei cunoscute firme din Curtea de Argeş și, cu permisul suspendat, a plecat la Pitești! Hoțul a fost reținut

Facebook Twitter Google+
A furat dubița unei cunoscute firme din Curtea de Argeş și, cu permisul suspendat, a plecat la Pitești! Hoțul a fost reținut

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință și conducere fără drept.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 august a.c., un bărbat de 39 de ani din Pitești ar fi sustras, din incinta unui depozit de materiale de construcții, scule electrice și o autoutilitară, în valoare de peste 90.000 de lei.

Ulterior, bărbatul ar fi condus autotutilitara pe drumurile publice, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat, și a abandonat-o pe raza municipiului Pitești.

Autoturismul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 16 august a.c., același bărbat, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru pe raza comunei Domnești, ar fi sustras autoturismul de serviciu.

Bunul a fost recuperat, în data de 17 august a.c., de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti și restituit persoanei vătămate. Acesta nu prezenta avarii.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....