Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A fost prăpăd, azi noapte! Au ars două case, femeie carbonizată !

Publicat

in

A fost prăpăd, noapte trecută, în comuna Godeni. În decurs de doar cateva ore, două case au ars în două incendii diferite în acceaşi comună. În primul dintre ele, un mior de 14 ani a simțit miros de fum și a ieșit din casă să vadă de unde vine. Locuința aflată în aceeași curte cu a lui, care îi aparține fratelui tatălui său, ardea la nivelul acoperișului. A dat alarma, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale de la pompieri. Intervenția a fost dificilă pentru că în podul locuinței se aflau aproximativ 5 tone de fân care au făcut ca totul să ardă în vâlvătaie. Dupa doua ore focul a fost potolit dar, din păcate,  locuinta era distrusă. Potrivit pompierilor, yauza preliminară ar putea fi coșul de fum deteriorat care a lăsat să iasă scântei în codul plin cu fân.

Al doilea incendiu, după cîteva ore, spre dimineaţă, undeva în zona primăriei din aceeaşi localitate Godeni. Autoritățile au trimis iar tot două autospeciale la intervenție. Când au ajuns, pompierii au început să stingă incendiul și într-una dintre camere, acolo unde era focarul, au găsit o femeie de 86 de ani carbonizata. Ea avea probleme locomotorii și este posibil să nu fi reușit să iasă din casă înainte ca incendiul să se extindă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Va lua USR-ul masuri dure impotriva Guvernului Orban?

Publicat

in

De

Florina Presadă, senator USR, a fost revoltata pe facebook. Ea a facut urmatoarele declaratii:

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul administrativ. Avem un acord cu  PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a afirmat aceasta  duminică pe Facebook.

Vezi și

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Casă în flăcări la Merișani – Intervin pompierii

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la o casă în localitatea Merișani, sat Capul Piscului. La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informații arde acoperișul pe o suprafață de circa 60mp.

Revenim cu detalii…

Foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend