spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

A dat radarul peste cap! Vezi cu ce viteza circula prin localitate un argesean

Facebook Twitter Google+
A dat radarul peste cap! Vezi cu ce viteza circula prin localitate un argesean

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti au depistat un bărbat în timp ce conducea, în localitate, un autoturism cu viteza de 131 km/h.

La data de 7 iulie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti – Formaţiunea Rutieră au depistat pe raza localităţii Lunca Corbului un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Slătioara, judeţul Argeş în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 131 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

Constatarea a fost făcută în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti în zilele de 6 şi 7 iulie a.c. pentru prevenirea accidentelor survenite pe fondul vitezei excesive.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7300 de lei şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....