Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

A dat lovitura carierei! Câți bani va încasa Ciprian Tătăruşanu de la Lyon

Publicat

in

Portarul  român Ciprian Tătăruşanu  a dat lovitura carierei la vârsta de 33 ani. Acesta a semnat contractul cu Olympique Lyon, iar salariul pe care acesta urmează să îl este unul uriaș.

„OL are plăcerea să vă informeze că portarul român Ciprian Tătărușanu a semnat un contract valabil 3 ani cu clubul nostru, până la 30 iunie 2022”, se arată într-un comunicat emis de clubul francez.

Transferul lui „Tătă” la Olympique Lyon nu este văzut cu ochi buni de mulţi specialişti din fotbalul românesc. Aceştia consideră că goalkeeper-ul nostru va face tuşa la echipa franceză, dacă portughezul Anthony Lopes (28 de ani) nu va pleca în această vară.

Venit la „OL” din postura de jucător liber de contract, „Tătă” şi-a sumat acest risc. Chiar dacă va fi rezervă, portarul român urmează să încaseze un salariu anual ameţitor. Mai exact, conform surselor noastre, Ciprian Tătăruşanu va câştiga 1,2 milioane de euro pe an, însă veniturile sale ar putea ajunge la 1,5 milioane de euro, dacă echipa va îndeplini obiectivele impuse de conducerea clubului.

Pe lângă banii pe care urmează să-i plătească internaţionalului nostru, francezii i-au oferit acestuia şi alte facilităţi. Printre acestea se numără o casă, dar şi maşină de serviciu, potrivit spynews.

Vezi și:

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

Liderul USR-PLUS care a primit contracte de la Dragnea și Vâlcov, afaceri cu familia fostei șefe DNA!

Vești mari pentru mii de salariați! Ce se întâmplă cu dreptul la despăgubire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

​​VIDEO Miss Jamaica a fost aleasă Miss World 2019

Publicat

in

De

Miss Jamaica 2019, Toni-Ann Singh, a fost aleasă Miss World la cea de-a 69-a ediție a celebrei competiții de frumusețe, potrivit CNN.com, care notează şi faptul că majoritatea concursurilor de profil de anul acesta au desemnat drept câştigătoare tinere de culoare.

„Fetiţei din St. Thomas, Jamaica şi tuturor fetiţelor din lume, le spun „Vă rog, aveţi încredere în voi. Vă rog, fiţi conştiente că sunteţi valoroase şi capabile să vă îndepliniţi visurile. Această coroană nu este a mea, este a voastră. Aveţi un scop””, a scris Singh într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter sâmbătă, după ce s-a încheiat competiţia, organizată la Londra, în Marea Britanie, relatează Mediafax.

În vârstă de 23 de ani, Singh s-a născut în Morant, St. Thomas, Jamaica. A absolvit cursurile de psihologie şi studii ale femeilor la Universitatea de Stat din Florida, SUA.

Sâmbătă, aceasta a fost ovaționată după ce a cântat hitul lui Whitney Houston „I Have Nothing” și a răspuns strălucitor unei serii de întrebări puse de jurnalistul britanic Piers Morgan. „Cred că reprezint ceva special, o generație de femei care împing lumea spre schimbare”, i-a spus aceasta lui Morgan.

Celelalte două finaliste au fost Miss France, Ophely Mezino, și Miss India, Suman Ratansingh Rao.

Singh și-a primit coroana de regină a frumuseții din partea câștigătoarei de anul trecut, Vanessa Ponce de Leon, din Mexic.

Aceasta a fost a patra oară când o reprezentantă a Jamaicăi este încoronată Miss World, de la debutul competiției, în 1959. Jamaica a câştigat competiţia în 1963, 1976 şi 1993.

Anul acesta este, de asemenea, prima dată când cinci dintre cele șapte mari competiţii de frumuseţe – Miss SUA, Miss Teen SUA, Miss America, Miss Universe și Miss World – au ales drept câștigătoare femei de culoare. Miss International a avut-o drept câștigătoare pe Miss Thailanda, Sireethorn Leearamwat, iar Miss Earth, pe Nellys Pimentel, din Puerto Rico.

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit „Festival Bikini Contest”. Ediția din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiții, fiind eliminată proba costumelor de baie. Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului – „The Big Four Major Pageants” -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Adrian Vasilescu a SĂRIT CA ARS după ce BNR a fost acuzată că a SACRIFICAT un miliard de euro pentru a stabiliza leul

Publicat

in

De

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat sâmbătă, într-o emisiune la Digi 24, că scopul rezervei naţionale este de a plăti datoria statului şi de a interveni pe piaţă pentru a asigura stabilitatea valutară a acesteia, conform Mediafax

Citește și: PLANUL PNL, direct în Parlament: cum vrea Guvernul Orban să DECAPITEZE conducerea ASF

„Rezerva are două scopuri. În primul rând Banca Naţională trebuie să plătească datoriile statului. Ministerul de Finanţe are un cont la Banca Naţională şi uneori le plăteşte din propriul cont, alteori vine cu lei şi Banca Naţională schimbă leii în valută. Datoria statului trebuie plătită. În luna aceea, noiembrie, datoria statului a fost de un miliard şi jumătate. Banca Naţională a scos un miliard şi jumătate din rezervă şi a plătit datoria statului. Această rezervă este adunată de Banca Naţională şi, prin lege, scopul ei este să plătească datoria şi să intervină pe piaţă atunci când se produce un exces de depreciere sau un exces de apreciere ceea ce înseamnă destabilizarea pieţei valutare. Pentru că rezerva are scopul precis de asigura stabilitatea pieţei valutare”, a explicat Vasilescu.

Acesta a adăugat că Banca Naţioanală nu doar că are dreptul de a interveni pe piaţa valutară, ci are obligaţia legală de a acţiona în acest fel, atunci când aceasta se află în dezechilibru.

„Toată deprecierea asta, maximul istoric al prăbuşirii, se scufundă piaţa valutară românească, toată tevatura asta a fost aşa: de la 1 noiembrie şi până în 21 noiembrie când a fost un maxim de depreciere, a fost cursul 4,7808. S-a spus că Banca Naţională a sacrificat un miliard de euro din rezerva naţională ca să susţină leul. În primul rând aceasta rezervă naţională nu este un dar pe care statul român l-a făcut Băncii Naţionale. Nu. Banca Naţională şi-a făcut singură rezerva din acţiuni economice. (…) Banca Naţională nu numai că are dreptul să intervină, ea are obligaţia să intervină. Pentru că rezerva de asta este”, a spus consilierul guvernatorului BNR.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend