spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

9 semne CLARE ca ai in viata ta un inger

Facebook Twitter Google+
9 semne CLARE ca ai in viata ta un inger

Cu siguranta ai auzit multe lucruri despre ingeri si despre puterile lor magice. Dar, de cele mai multe ori nici nu iti dai seama ca traiesti langa un inger. DA! Sunt oameni in jurul tau veniti special ca sa te protejeze, sa-ti dea o lectie, sa-ti arate ce e iubirea.

Iata 9 semne clare ca ai in viata ta un inger.

1. Stie cand esti suparat

Aceasta persoana are abilitatea de a sti cand ceva este in neregula cu tine, chiar si atunci cand vrei sa maschezi acest lucru. Ea pur si simplu simte ce se petrece in sufletul tau.

2. Te face sa simti altfel

Aceasta persoana are abilitatea de a te face sa fii mai deschis, sa scoata bunatatea la suprafata. Ea poate schimba felul in care privesti lucrurile si te face sa vezi lumina in orice situatie.

3. Te face sa te simti confortabil

Aceasta persoana are abilitatea de a te face sa te simti confortabil. Cand esti in preajma ei iti este usor sa vorbesti despre orice. Nu conteaza daca ai intalnit-o acum trei secunde sau acum treizeci de ani.

4. Te asculta

Aceasta persoana aude lucrurile pe care le spui. Cand vorbesti nu pune intrebari. Doar asculta si aude tot ce spui, fara judecata sau reprosuri.

5. Iti da energie cand esti slabit

Aceasta persoana are puterea de a-ti lumina starea de spirit. Cand esti secatuit de energie, cand esti slabit, cand esti trist, ea reuseste, ca prin magie, sa te faca sa te simti bine, sa te revigoreze, sa te energizeze, sa-ti dea puterea de a merge mai departe.

6. Te vindeca

Aceasta persoana are abilitatea de a te vindeca. Poate ca nu te-ai gandit niciodata la acest aspect, dar cand te asculta, te intelege, te face sa te simti confortabil, te linisteste, ea te vindeca si iti aduce acea putere de a merge mai departe.

7. Iti da cele mai bune sfaturi, dar nu-ti spune ce sa faci

Aceasta persoana te asculta intotdeauna dintr-o perspectiva externa. Iti da sfaturi foarte bune, insa nu te preseaza niciodata sa faci cum iti spune ea. Si te va sustine, indiferent de decizia pe care ai luat-o.

8. Nu te judeca

Aceasta persoana nu te judeca pe tine si nici pe altii. Stie ca alegerile sunt proprii si nu poti da vina pe altcineva pentru greselile tale. De asemenea, iti arata ca intotdeauna intr-o situatie exista o parte buna pe care trebuie sa o iei in calcul.

9. Ti se pare “extraterestra”

Cand intalesti aceasta persoana ti se pare ca nu e om, ca e venita din alta lume, ca e “extraterestru”. Are abilitati pe care nu ti le poti explica, dar le simti.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....