spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

9 elevi cu taieturi pe maini la Scoala Carol I – Sa fie balena albastra?

Facebook Twitter Google+
9 elevi cu taieturi pe maini la Scoala Carol I – Sa fie balena albastra?

 Poliţiştii din Argeş efectuează astazi verificări în cazul unor elevi care şi-au provocat leziuni superficiale pe braţe, oamenii legii urmând să stabilească dacă incidentul are legătură cu jocul ‘Balena albastră’. Potrivit unor surse judiciare, verificările vizează nouă elevi de la o şcoală din municipiul Curtea de Argeş. Poliţiştii au fost sesizaţi de conducerea unităţii de învăţământ că cinci eleve le-au arătat colegilor nişte leziuni superficiale pe care şi le provocaseră acasă, iar alţi patru elevi le-au imitat, scrijelindu-se pe braţe cu lama unei ascuţitori. Conform aceloraşi surse, elevii au primit îngrijiri de la medicul unităţii de învăţământ, leziunile nefiind grave. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă incidentul are legătură cu jocul ‘Balena albastră’. „Am fost sesizati de doamna director a unitatii de invatamant iar acum se fac verificari pentru a se stabili daca e vorba de teribilism sau chiar exista vreo legaura cu jocul Balena Albastra” a declarat pentru PROFIT, puratorul de cuvant al IPJ Arges.

Elevii la care se face referire invata la scoala Nr 1 „Carol I” din Curtea de Arges iar doamna director Sorina Stirboiu este cea care a anuntat politia.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....