spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta

Facebook Twitter Google+
5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta

Casa ta, dar si biroul, ar trebui sa fie locuri sigure, in care sa te simti confortabil si in care sa iti manifesti creativitatea la cote inalte. Aceste lucruri sunt extrem de importante pentru sanatatea fizica, mentala si spirituala a fiecarui om. In propria casa si la birou n-ar trebui sa te simti ca intr-o inchisoare sau intr-un loc stramt care te sufoca pur si simplu.

Iata 5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!

  1. Creeaza spatii pentru fiecare scop

Fiecare spatiu din casa ar trebui sa aiba o destinatie. De exemplu, dormitorul este pentru dormit. Scoate din dormitor toate obiectele care n-au legatura cu somnul (televizor, birou etc.). Astfel, fiecare spatiu care are propria destinatie, va capta si energia specifica activitatii respective.

  1. Arde ierburi

Cumpara buchetele de pelin carora sa le dai foc. Pelinul indeparteaza energiile negative si creeaza energii pozitive. Deschide usile si ferestrele si da foc pelinului. „Plimba” recipientul in care ard ierburile in fiecare camera. Cand simti ca e momentul, poti inchide usile si ferestrele. A doua zi repeta ritualul, insa lasa inchise usile si ferestrele.

  1. Pastreaza curatenia

Mentine spatiul in care traiesti sau lucrezi organizat. Nu trebuie sa devii un maniac al curateniei, insa nu este recomandat nici sa lasi lucrurile in dezordine pentru perioada lungi de timp. Nu lasa niciodata farfurii murdare sau resturi de mancare pe masa unde ai mancat. Atunci cand faci ordine umpli spatiul cu energie pozitiva si scapi de senzatia de hoas.

  1. Pune plante peste tot

Plantele elimina toxinele din aer si il mentin proaspat si curat. Au nevoie doar de apa si lumina pentru a produce energii pozitive. Trebuie sa ai grija doar sa scapi de frunzele sau crengile moarte si uscate.
Te mai poate interesa si

  1. Reamenajeaza

Rearanjeaza mobilierul cel putin o data pe luna. S-ar putea sa-ti dai seama ca sunt lucruri de care nu mai ai nevoie pe care fie le arunci, fie le donezi. Obiectele nefolositoare secatuiesc spatiile de energie pozitiva.

Alte sfaturi ca sa scapi de energia negativa gasesti aici.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....