spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

5 sfaturi pentru alegerea unui service auto de încredere

Facebook Twitter Google+
5 sfaturi pentru alegerea unui service auto de încredere

Autoturismul proprietate personală reprezintă în egală măsură o investiție consistentă, dar și o responsabilitate pentru posesor. Grija constă în întreținerea corespunzătoare, în așa fel încât mașina să poată fi utilizată o perioadă cât mai îndelungată.

Dincolo de stilul de condus preventiv, întreținere și îngrijire, conducătorul auto mai are o responsabilitate: cea de a se asigura că duce mașina la un service autorizat, indiferent de reparațiile, reviziile sau verificările necesare.

În condițiile în care oferta diversificată a pieței poate pune în încurcătură conducătorii auto, experții Turbo9 – un service auto Iasi specializat pe reparații turbosuflante dar și alte tipuri de servicii – ne oferă câteva recomandări. Iată ce trebuie avut în vedere pentru alegerea unui service auto de încredere:

  • Studiază atent ofertele de pe piață

Poți începe prin a cere recomandări de la familie, cunoștințe și prieteni. Dacă cei care au avut anumite probleme cu mașina au găsit o soluție avantajoasă, cu siguranță ți-o vor recomanda și ție.

În cazul în care nu ai la cine să apelezi, există un alt aliat de nădejde: online-ul. Căutări precum „service auto Iași”, „reparații turbosuflante”, „service motoare” îți vor genera suficiente rezultate. Vei putea compara tarifele, tipurile de serviciișsi astfel vei putea alege soluția cea mai potrivită.

  • Asigură-te că vei avea parte de profesionalism și experiență

Poate să pară destul de dificil, mai ales în condițiile în care ai nevoie pentru prima dată de servicii de întreținere și reparații auto. Online-ul, prin recenziile și testimonialele altor clienți, recomandările primite de la prieteni și cunoștințe sau chiar vizitele personale la diverse service-uri auto te vor lămuri.

Este foarte important să știi că îți lași mașina în grija unor profesioniști, pentru că nimeni nu își dorește să aibă un mecanic neexperimentat sau care nu cunoaște foarte bine domeniul.

  • Prima impresie contează: inspectează service-ul

La fel ca și în oricare altă situație, prima impresie contează foarte mult. Dacă vei ajunge la service și vei observa un spațiu de lucru dezordonat, personal cu un comportament neprofesional și o lipsă gravă a curățeniei și ordinii, e clar că nu ai nimerit unde trebuie.

Pe de altă parte, dacă vei ajunge într-un spațiu bine organizat, igienizat și în care se observă că angajații colaborează foarte bine, vei fi mai tentat să pui mai multe întrebări – ceea ce ne duce la următorul sfat:

  • Pune întrebări!

Există foarte multe lucruri despre care te poți interesa. Întreabă despre prețuri, despre piesele folosite pentru reparații și sursa lor de proveniență, despre cât durează reparația, cât de aglomerat este de obicei service-ul etc. În acest fel vei afla tot ceea ce te interesează și vei ajunge să construiești și o legătură cu personalul care se va ocupa de reparațiile la mașina ta.

  • Cere și oferă transparență

În momentul în care ajungi cu mașina în service, va trebui să ceri, dar și să oferi transparență. E de datoria personalului să îți prezinte deschis costurile reparațiilor, ale pieselor ce trebuie înlocuite și a timpului necesar pentru intervenții. Pe de altă parte, e de datoria celui care ajunge cu mașina în service să răspundă oricăror întrebări ale personalului: când și în ce situație s-a ajuns la defectarea autoturismului, care este stilul propriu de condus, dacă mașina este condusă de o singură persoană sau de mai multe etc.

Toate aceste informații transmise în mod transparent vor crea acel cadru ideal în care situația este cunoscută pe deplin și se vor putea lua astfel cele mai eficiente măsuri pentru aducerea autoturismului în stare bună de funcționare în cel mai scurt timp posibil.

Dacă vei respecta toți pașii de mai sus, cu siguranță vei găsi acel service auto care se pliază perfect pe nevoile tale. Asigură-te că vei colabora cu profesioniști care pot să remedieze orice tip de defecțiune ai avea la mașină, cere și oferă transparență și informează-te corespunzător înainte de a lua orice decizie. Doar în această manieră vei alege soluția ideală, după cum menționează și experții Turbo 9.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....