spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

400 de elevi din judet se intrec sambata la matematica

Facebook Twitter Google+
400 de elevi din judet se intrec sambata la matematica

Sâmbătă, 20 mai, la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni se va desfășura cea de-a X-a ediție a Concursul Judeţean de Matematică „Ion Cojocaru”. Aproximativ 400 de elevi din judeţul Argeș pasionați de cifre și algoritmi vor participa la această competiție, care este structurată pe patru secţiuni: matematică pentru clasele II-IV, matematică pentru clasele V-VIII, informatică şi o sesiune de comunicări stiinţifice.
Premierea celor mai buni elevi din judeţ va avea loc de la ora 16.30, în incinta liceului.
Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.
Profesorul în memoria căruia este organizat acest concurs a fost membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi autor de probleme în „Gazeta Matematică”. În cei 35 de ani dedicaţi înţelegerii tainelor matematicii regretatul dascăl a fost permanent preocupat să obțină performanțe cu elevii în cadrul olimpiadelor şi concursurilor de profil.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....