spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

3 şoferi băuţi la volan depistaţi în trafic la Curtea de Argeş şi Domneşti

Facebook Twitter Google+
3 şoferi băuţi la volan depistaţi în trafic la Curtea de Argeş şi Domneşti

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie în contextul avertizării meteorologice de cod galben de ploi.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.124 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 3 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Arges l-au depistat pe P.E., de 42 de ani, din Curtea de Argeș care conducea un autoturism pe str. Elena Cuza din municipiul Curtea de Argeș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal. 

Polițiștii Biroului Ordine Publică Curtea de Argeș l-au depistat pe G.I., de 34 de ani, din Curtea de Argeș care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....