spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

2016 la Curtea de Arges – Buget slab, investitii putine sau deloc

Facebook Twitter Google+
2016 la Curtea de Arges – Buget slab, investitii putine  sau deloc

Se lucreaza intens la intocmirea bugetului pentru 2016 la primaria Curtea de Arges. Iar daca la capitolele de functionare si servicii, calculele au fost facute, nu acelasi lucru se poate spune despre investitii. Deocamdata nu s-a stabilit cati bani vor fi alocati si pentru ce si asta pentru ca, in acest an, o buna parte din banii bugetului local vor fi alocati pentru … procese. „Trebuie sa achitam inainte, sa rezolvam problema cu parcul fotovoltaic, unde, doar daca o sa castigam procesul ne vom recupera sumele… Deocamdata nu am stabilit cum si ce investiii vom face, se lucreaza intens la aceste capitole”, a declarat primarul Nicolae Diaconu.

De mentionat ca nici anul 2015 nu a fost unul cu investitii majore in orasul regal, tinand cont ca cea mai mare parte a bugetului a fost directionata catre lucrarile necesare pe strazile afectate de alunecarile de teren.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....