spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

2 aprilie – Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Facebook Twitter Google+
2 aprilie – Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

De 2 aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, fundația HAND-ROM a  organizat  la centrul de zi MARINA din str. Valea Sasului nr. 2, începând cu ora 09.00,   activități cu beneficiarii din grupul țintă.  Copiii au socializat și au participat la o ”Vânătoare de ouă de ciocalată”, au scris scrisori pentru aleșii noștrii în Parlamentul României și Unitatea Administrativ Teritorială Curtea de Argeș, au lansat lampioane albastre,  după care la ora 11.00 o delegație de 5 copii, cu cele mai bune abilități de scriere, citire și vorbire, integrați în școlile de masă, însoțiți de părinți și angajații fundației sau   deplasat la primărie pentru a înmâna scrisorile domnului primar.

Copiii au fost primiți în sala de ședințe a Consiliului Local de către domnul primar ing. Cosntantin Panțurescu, domnul viceprimar Gabi Jubleanu, domnul consilier local Marius Deaconu și au citit scrisorile după care au fost serviți cu dulciuri si sucuri. Toți cei prezenți au apreciat și aplaudat prezentarea scrisorilor celor mici de la masa de ședințe a Consiliului Local pentru prestanță in semn de apreciere.

 

”Evenimentul de astăzi s-a dorit să conștientizeze asupra rezultatelor ce se pot obține prin mult efort și sacrificiu din prtea familiei și cu servicii sociale constând în terapii compensatorii fără de care copiii cu greu pot evolua pentru integrare. Iată că se poate … ” Costel Nicolae – director fundația HAND-ROM

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments