spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

13 combinatii zodiacale perfecte

Facebook Twitter Google+
13 combinatii zodiacale perfecte

Chiar daca ti se pare greu de crezut, zodia in care te-ai nascut te poate ajuta sa iti gasesti sufletul pereche.

Iata cele mai bune combinatii zodiacale. Ti se potrivesc?

Balanta-Leu

Dominatoarea Balanta impartaseste nevoia de socializare a tumultosului Leu. Amandoi iubesc sa fie in centrul atentiei si sa fie sufletul petrecerilor. Impreuna fac o echipa pe cinste.

Gemeni-Balanta

Conexiunea sexuala dintre cele doua semne zodiacale este la cote inalte, iar relatia dintre ele este mai mult decat intensa. Ambele semne sunt suficient de diplomate pentru a ajunge la un consens.

Berbec-Varsator

Este genul de relatie pe care toata lumea il doreste. Amandoi partenerii sunt dornici de aventura, n-au inhibitii si sunt foarte sociabili.

Berbec-Rac

Berbecul este curajos si indraznet, calitati pe care Racul le-a admirat intotdeauna. Racul este fascinat de energia debordanta a Berbecului.

Berbec-Pesti

Pestii sunt destul de pasivi si nu sunt deranjati de veleitatile de lider ale Berbecului. Mai mult, nativilor din zodia Pesti le place sa fie condusi de Berbeci.

Rac-Pesti

Semne de apa, marcate de sensibilitate, Racul si Pestii fac tot posibilul sa nu se raneasca reciproc.

Taur-Rac

Dincolo de atractia reciproca intre cele doua semne zodiacale, ele pretuiesc aceleasi valori: familie, casa, stabilitate.

Taur-Capricorn

Capricornul iubeste sensibilitatea si dragalasenia partenerului sau din zodia Taurului, in timp ce Taurul admira etica si simtul umorului Capricornului.

Sagetator-Berbec

Ambele semne zodiacale iubesc sa socializeze. Daca e ceva ce nu-i place Sagetatorului, acest lucru este dramatizarea. De aceea, Berbecul este perechea perfecta pentru el.

Leu-Sagetator

Sagetatorul iubeste increderea de sine pe care o emana Leul, desi acesta din urma are tendinta sa fie inflexibil, cateodata. Sagetatorul il ajuta pe Leu sa gaseasca solutii la problemele lui.

Fecioara-Capricorn

Capricornii sunt persoane practice si raspund foarte bine la sinceritatea nativa a Fecioarei. Fiecare, insa, are tendinta de a se retrage in propria carapace, din cand in cand.

Varsator-Gemeni

Varsatorii sunt creativi, iar Gemenii admira asta la ei. Perechea trece prin multe suisuri si coborasuri, insa au suficienta intelepciune pentru a trece peste ele.

Scorpion-Leu

Leului ii place sa fie in centrul atentiei, iar Scorpionul este din cand in cand gelos. Dar asta nu face decat sa condimenteze putin relatia lor perfecta.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....