Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

12 elevi din județul Argeș calificați la etapa națională de informatică

Publicat

in

La faza națională a olimpiadei de informatică s-au calificat 12 elevi din județul Argeș. Iată, lista cu cei 12 elevi:

Luca Ioniță Tănăsescu -Școala ,,Mircea cel Bătrân”, Pitești   -clasa a _V-a

Robert Mihai Ionescu Școala ,,Mircea cel Bătrân, Pitești  –clasa a -VI-a

Ștefan Alexe Colegiul Național ,,Zinca Golescu”, Pitești

Rareș Ioan Florescu, Ioana Alexandra Dumitrașcu Mihnea Cosmin Moraru -toți de la Colegiul Național ,,Dinicu Golescu”, Câmpulung

Ioana Alexandra Prunaru, ,,Zinca Golescu’ -clasa a-VII-a

Andrei Ilinescu și Alexandru Gabriel Lință, Școala ,,Ion Pillat”, Pitești

Horia Filip Rădulescu și Costin Cosmin Dumitru , Școala ,,Mircea cel Bătrân” Pitești, Ștefan Horvat-Marin, ,,Dinicu Golescu”

Vlad Ion Drăguțoiu și Robert Ionuț Barbu, Colegiul ,,I.C. Brătianu”,Pitești  -clasa a-IX-a

Ion Stoica , Colegiul ,,I.C. Brătianu”, Pitești  -clasa a -X-a

Alexandru Andrei Cioc și Daria Mihaela Florea , Colegiul ,,Zinca Golescu”, Pitești  -clasa a -XI-a

BogdanSitaru  Colegiul ,,Dinicu Golescu” și Andrei Stan, Colegiul ,,I.C. Brătianu”

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Deputatul ALDE, Vosganian, vine cu precizări!

Publicat

in

De

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a venit cu lămuriri cu privire la propunerea privind scutirea de la plata chiriei pe durata stării de urgenţă.

„Avem în dezbaterea Camerei Deputaților un proiect de lege care propune posibilitatea scutirii de la plata chiriei pe perioada stării de urgență. Aici e vorba, în cea mai mare parte, de relații contractuale între parteneri privați. Sunt convins că aceste contracte prevăd ce se întâmplă în caz de forță majoră. Nu cred că e bine să intervenim legislativ în relațiile contractuale private și statul să decidă peste voința părților. Mai ales că e posibil ca în unele cazuri proprietarii să fie la fel de afectați de starea de urgență ca și chiriașii.

Nu trebuie să lăsăm sentimentul că favorizăm anumite categorii în dauna altora și că proprietatea privată e considerată un privilegiu”, transmite Varujan Vosganian.

Vezi și

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, mesaj dur pentru doctori: Să-și facă datoria! Este misiunea pe care și-au asumat-o

Publicat

in

De

Ludovic Orban a transmis, în direct la Digi24, un mesaj dur tuturor medicilor din țară.

„Să-și facă datoria. Noi ne străduim pentru a asigura echipamentele de protecție. Faptul că au apărut penurii se datorează unei conjuncturi internaționale, dar suntem prezenți și uzăm de toate pârghiile pe care le avem la dispoziție

Să trateze toți pacienții. Noi am restrâns numărul de internări, să aplice toate procedurile care sunt reglementate de OMS, cât și de DSP.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

Trebuie un triaj și o tratare diferențiată. Am pus la dispoziția spitalelor acele corutir pentru ca triajul să fie în aer liber.

Să știe că nu numai în România au apărut aceste goluri în aprovizionare. în foarte multe țări nu s-a asigura echiparea corespunzătoare.

Nu este numai obligația statului să facă achiziții, ci si a spitalelor, a managerilor de spitale. Trebuie să facem un efort conjugat ca să fie un risc minim pentru personalul medical

Este misiunea pe care și-au asumat-o. Să se gândească la sănătatea și viața românilor care au nevoie de toți medicii”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă va lua măsuri împotriva medicilor care părăsesc spitalele, premiserul a declarat: „Am văzut declarații de înfierare a cadrelor medicale. Vom gândi totuși ceva pentru a asigura permanența în spitale dacă sunt cazuri de demisii.

Am dispus prin Ordonanță Militară să ofere posibilitatea cadrelor medicale de a se putea odihni între orele de muncă în spații de cazare plătite de DSP-uri pentru a nu-și pune în pericol familiile.

Căutăm soluții pentru a compensa printr-o bonificație riscul pe care și-l asumă medici care luptă cu coronavirusul”.

Vezi și:În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend